Home

Helaba!

Helaba!

De hele samenleving moet samen gevolg geven aan de nieuwe coronamaatregelen van de Nationale Veiligheidsraad. Enkel zo kunnen we het coronavirus indijken en onze kwetsbaren beschermen. De gezondheid van de samenleving moet absolute prioriteit krijgen. Volhouden en de regels consequent blijven naleven is de boodschap.
Om het besmettingsgevaar zoveel mogelijk in te dijken is de algemene regel dat zoveel mogelijk kinderen thuisblijven. De laatste richtlijnen en up-to-date info lees je in de mails die je ontvangt van onze school.

In deze periode na de paasvakantie, met aanlooplessen of preteaching, gebruiken we op school verder enkele tools om live met jou en met iedereen van de klas in contact te komen. Wat is het fijn om jullie en iedereen van de klas te zien en te horen! Naast leerrijke lessen zetten we nu ook verder volop in om deze livemomenten.

Toch lijkt het ons fijn om doorheen deze periode soms eens een berichtje van je juf of meester te vernemen. Misschien vind je het ook wel fijn om iets van je vriend(in) uit de klas te vernemen. Dat kan via de tijdelijke Helaba!-pagina van je eigen klas. De link vind je hieronder.

Om de berichten op de klasblog te kunnen bekijken moet je niet inloggen. Alle berichten en reacties kan je onmiddellijk bekijken! 

 

Soms lees je er een berichtje van je juf / meester. Jij kan er dan samen met jouw mama of papa een reactie bij plaatsen als je dit wenst. Het kan even duren vooraleer jouw reactie op de site staat. Wij kijken eerst alle berichten even na, zo vermijden we die vervelende spamberichten, berichten die er niet thuishoren …

Misschien heb je wel een leuke foto die je met jouw klasvrienden wilt delen!? Dat kan! Mail je foto eerst naar je juf of meester. Dan zorgt zij/hij ervoor dat ze op de blog komen. De e-mailadressen vind je hier. De foto’s moet je niet naar de directeur mailen. 

 

Let op! Heeft je mama of papa een vraag voor de juf of meester? Dan moeten ze de leerkracht contacteren via mail en niet via deze pagina. Voor een algemene vraag kunnen ze ook steeds bellen naar onze school: 056 60 32 70

 

Zorg voor jezelf, zorg goed voor anderen!

VBS Keukeldam

VBS St.-Petrus