Inschrijven
Home

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijvingen school 2021 - 2022

Beste ouder(s), in fase oranje gebeuren de inschrijvingen op afstand. Het formaliseren van de inschrijving kan op afstand en elektronisch.
Wenst u toch liever een bezoek te brengen op onze school? Dan kunnen we dit op een veilige manier organiseren na de schooluren, wanneer er niemand op school aanwezig is.

Met dit digitale formulier kunt u uw interesse in onze school (VBS Keukeldam of VBS St.-Petrus) laten weten. Zo kunnen we de naam van uw kind(eren) op een aanmeldingslijst noteren. KLIK HIER

Kreeg u graag toch vooraf nog wat info hieromtrent? Aarzel dan niet om ons te contacteren via mail
keukeldam-sintpetrus@ko-dewegwijzer.be of telefonisch 0485 36 90 33.

 

Van zodra de school zich opnieuw in de fase geel bevindt kunnen inschrijvingen opnieuw op een normale manier (fysiek) plaatsvinden. We ontvangen dan opnieuw graag de ouders en nieuwe leerlingen op school.

Bedankt voor het vertrouwen in onze school VBS Keukeldam – St.-Petrus.

Is jouw dochtertje/zoontje 2 jaar en 6 maanden? Dat heten we haar/hem van harte welkom op onze school. Voor extra informatie over de school of over het inschrijven kan u steeds terecht bij ons terecht. De deur staat altijd open voor u en uw zoon of dochter!

Kennismakingsmoment nieuwe peutertjes

Door de maatregelen rond corona verlopen de kennismakingsmomenten op een andere (coronaveilige) manier. Ouders worden, met hun peuter, net voor de vakantie, na de schooluren nog eens uitgenodigd voor een kennismakingsmoment.

Graag meer info? Contacteer ons via 056 60 32 70 of 0485 36 90 33

Bekijk hier het startersboekje: voor het eerst naar school: tips en weetjes voor ouders en hun kleuter.