Dinsdag 18 juni
dagsoep – Zwitserse schijf met bloemkool in bechamelsaus en aardappelen
Donderdag 20 juni
dagsoep – varkenshaasje met stroganoffsaus en gestoofd witloof en aardappelgratin
Vrijdag 21 juni
dagsoep – vispannetje met nantuasaus en preipuree dessert
Dinsdag 18 juni
dagsoep – Zwitserse schijf met bloemkool in bechamelsaus en aardappelen
Donderdag 20 juni
dagsoep – varkenshaasje met stroganoffsaus en gestoofd witloof en aardappelgratin
Vrijdag 21 juni
dagsoep – vispannetje met nantuasaus en preipuree dessert
Maandag 24 juni
knolseldersoep – balletjes in tomatensaus met gestoofde champignons en puree
Dinsdag 25 juni
wortelsoep – zigeunerschnitzel met vleesjus, perziken en aardappelen
Donderdag 27 juni
Parmentiersoep – varkensgebraad met gestoofde broccoli en aardappelen
Vrijdag 28 juni
De school eindigt om 11.30 u