Home

Wat doet de Ouderraad?

Wat doet de Ouderraad?

In eerste instantie wil de ouderraad het aanspreekpunt zijn voor alle ouders van de kinderen op de Keukeldamschool. Hoe kunnen we het schoolleven van onze kinderen nóg aangenamer maken? Welke positieve punten van de school kunnen we nog extra in de verf zetten? Welke dingen lopen minder goed en moeten aangepakt worden?

 

Heb je als ouder een vraag, aarzel dan niet en stel die aan een huidig lid van de ouderraad of laat het ons weten via ons e-mailadres.

 

Uiteraard willen we de school ook financieel een handje helpen door geld in te zamelen voor verschillende projecten. Zo organiseren we elk schooljaar in samenspraak met de leerkrachten enkele activiteiten en acties. Ontdek onze aankomende activiteiten verder op de website.

 

Kriebelt het om mee te denken over een volgende activiteit? Ben jij de helpende hand die we zoeken? Iedereen die zich geroepen voelt, mag zich aansluiten bij een werkgroep voor een specifieke activiteit en/of bij de algemene ouderraad. Je bent meer dan welkom! Neem zeker contact met ons op.

 

Daarnaast vinden er ook een aantal algemene overlegmomenten plaats waarop andere punten aan bod komen, zoals nieuwe initiatieven, informatie vanuit de schoolraad … Deze vergaderingen vinden steeds plaats op de school zelf.

 

Nieuwsgierig hoe het eraan toe gaat? Kom gerust een kijkje nemen, onze deuren staan altijd open! In de rubriek ‘Verslagen’ kunt u ook altijd nalezen wat er besproken en beslist werd.